GETTING COLD

NEW HAIR FOR CHRISTMAS

960130_10152426043830898_1415193680_n

Så blev det simpelthen tid til at der skulle ske et eller andet med det hår. Jeg har de sidste 3 år begivet mig ud i at prøve farver fra rød, sort og mørkebrun (se næste blog). Er dog altid vendt tilbage  til det blonde –  det bare er her  jeg har det bedst. Og det er ærlig talt også nemmest 🙂 Så i dag skete det.. Det blev kun til reflekser, men der er sket mere end rigeligt. Er blevet rigtigt blond nu. Har altid været sådan kedelig “leverpostej”.

Jeg får ordnet hår af Line fra Fake Your Beautysom ligger på Gammel Kongevej. Nøgleordene i Fake Your Beauty er: originalitet, kant, humor og bramfrihed. Uanset dit behov er du havnet i den helt rigtige frisørstol.

Dette har de skam helt ret i. Super fed atmosfære, lidt gammel barber agtigt, fede skrigende farver og sødt personale. Line har for tiden orange hår (tidligere gråt og lilla), Maria har gråt og sort hår (ung pige på 20) også er der Mike – pretty good looking, med tusser over det hele, dog ikke rigtig noget hår på hovedet 🙂

Normalt når jeg er derinde, er der altid en der skal have lavet, efter min smag, en eller anden underlig frisure bestående af masser af farver og sjove kanter. Men hver sin stil 🙂   De laver alt fra Emo, Scene, Rockabilly, Goth og klassisk hår , Mike barbere endda også “good old style” med knive og det hele.

Nedenunder ses forskellen fra mit “leverpostejshår” til den nye blonde 🙂 Håber at i kan lide det <3

hfd

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GETTING COLD