NEW HAIR FOR CHRISTMAS

My hair the last 5 years

tfgvhbjn

De sidste 5 år har mit hår været langt, kort, brunt, sort – og rødt, meget glat, men også krøllet… Tror jeg har udsat mit hår for lidt af hvert. Ovenfor har jeg sat lidt sammen af mine forandringer de sidste 5 år. Min største drøm er et langt hår (ned til slut ryggen), med flotte tunge prinsessekrøller. Men er dette ikke alle pigers drøm?

Jeg har altid haft langt hår, indtil at jeg begyndte at glatte det – så kunne jeg godt vinke det “bye bye”. Udover det er jeg rigtig glad for mit hår, jeg kan have store fede afro-agtige krøller, jeg kan glatte det til det bliver helt glat, og jeg kan lave store tykke prinsessekrøller (som bliver siddende og ikke falder ud)..  Mit hår vokser desværre ikke så hurtigt, ihvertfald ikke hurtigt nok, efter min mening. Så forhåbentlig (hvis jeg stopper med at glatte det) vil det en dag vokse sig langt og flot 😉

Sidste jul valgte jeg at farve håret sort håret (set nedenfor) , også begyndte min mor sgu at græde. Så i år forbliver jeg bare blond, det er alligevel også det jeg selv bedst kan lide. Men det er altid sjovt at prøve ting af. Hvad synes i?

2

Skriv et svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEW HAIR FOR CHRISTMAS