"There's something I need to talk to you about"

Restaurantleder

“Man skal som leder stille sig op på en ølkasse og vise medarbejderne vejen – uden væven og måske’er, og ingen slinger i valsen – vi skal denne vej! ”

1057373_10151995185805898_2022829410_n-1 kopi

Jeg blev d. 1/8 forfremmet til leder på mit arbejde. En titel jeg fra start, ærligt ikke havde nogle intentioner om at skulle få. Men som nok de fleste mennesker, stræber man altid efter mere – og vil altid være bedre.  Dette var også “the case” for mig. Efter at have arbejdet hårdt og givet alt hvad jeg kunne, blev jeg i Juli måned forfremmet 🙂 At jeg som 22 år gammel bliver restaurantleder, er bestemt noget jeg selv er meget stolt over.

Men hvad vil det sige at være leder? Og hvad skal der egentlig til for at blive en ordentlig leder? Er jeg en god leder?  .. det er nogle af de spørgsmål jeg stiller mig selv dagligt.

Jeg brænder for at servicerer mennesker, så derfor passe mit job perfekt til mig. Jeg er typen der altid møder en halv time før og går sidst, jeg er en arbejdshest som værdsætter handlekraft – og som elsker at have travlt.  Jeg er typen der helst vil lave det hele og være med til alt, alt skal være i højt tempo og med stor aktivitet.

Jeg ser mig selv som en demokratiske leder, som involverer mine medarbejder i virksomheden og jeg beskæftiger mig meget med forholdet til og mellem mennesker. Jeg er lidt en integrator: jeg synes selv at jeg er god til at lytte, til at skabe kompromiser og få rystet en gruppe sammen. Mine medarbejderer er meget vigtige for mig.

JEG ELSKER MIT JOB!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

"There's something I need to talk to you about"